Corona-update!

Wij zijn erg blij dat we kunnen blijven handballen. Echter is er vanaf 13 november j.l. geen publiek welkom bij trainingen en wedstrijden. Wij willen daarom iedereen vragen thuis te blijven zolang deze maatregel geldt. Wij zullen de spelers wel vragen om het coronatoegangsbewijs. Hieronder een opsomming van alle consequenties:

Bij de wedstrijden zijn welkom: spelers, staf, scheidsrechter(s) en de ordedienst. Daarnaast zijn rij-ouders bij jeugdwedstrijden functioneel aanwezig, zij zullen wel om een coronatoegangsbewijs worden gevraagd.

ALV
Komende vrijdag (19 november 18:30) vindt de ALV plaats. Deze kan binnen de nieuwe maatregelen gewoon plaatsvinden. Wij zijn wel verplicht om te vragen naar een coronatoegangsbewijs voor iedereen boven 13-jaar. Wij zijn nog aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor een livestream.

Afgelast: Het ABCDE verkleedfeest
Komende zaterdag (20 november) zou het eerste Cometas-Feest van dit jaar worden georganiseerd. Helaas zijn wij genoodzaakt het feest te cancellen. Zodra de maatregelen het weer toelaat, zal de feestcommissie een nieuw feest organiseren.

Kantine BV-Sport
Over de kantine van BVSport hebben wij op dit moment nog geen update gekregen, hierover later meer. Zij vallen onder de horeca en zullen in ieder geval om 20:00 sluiten.

Door dit weer samen te doen kunnen we blijven handballen. Bedankt voor jullie medewerking!

Scroll naar boven