NieuwsWedstrijdverslagAeolus DS1 – H.V.Cometas DS2

17 november 2019by H.V.Cometas
Cometas

Dames 2 komt te kort in Wildervank

Door: Vera Sikkes 17-11-2019

Na een aantal winstpartijen mocht dames 2 deze ochtend aantreden tegen Aeolus DS1. Helaas zonder Corine en Larissa waardoor we maar met 1,5 opbouwer in Wildervank arriveerden (Sanna, jij bent die halve). De wedstrijd begon slordig en rommelig. We lieten de opbouwers van Aeolus gewoon schieten waardoor we meteen 3-0 achterkwamen. Joyce wist ons van de 0 af te krijgen door mooi vanuit de hoek te scoren. Door aanpassingen in onze dekking dwongen we Aeolus een stapje terug te zetten. Door goals van Esmee, Vera en Femke wisten we van 12-6 terug te komen naar 15-13 bij rust.

Femke, die de smaak te pakken had op de opbouw maakte meteen na rust de aansluitingstreffer. Maar Aeolus wist inmiddels om te gaan met onze dekking waardoor zij snel hun voorsprong uitbouwden. Het was onze nieuwste aanwinst Marloes die onze achterstand overbrugbaar maakte (19-17). Helaas wisten wij niet meer tussen de palen te mikken en misten wij scherpte in de aanval. Esmee was de laatste die voor ons wist te scoren en kon een nederlaag in Wildervank niet voorkomen. Met negen goals deze wedstrijd neemt Esmee afscheid van Dames 2. Wij vinden het allemaal heel erg jammer dat ze ons gaat verlaten. Zowel in als naast het veld hebben wij veel avonturen beleeft met haar. Bedankt voor alle gezellige momenten de afgelopen twee jaar. Wij wensen je veel plezier en Zwitserland.

Eindstand: 26-21

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

vriendenloterij

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020