Verenigingszaken

Lijkt het je leuk om ook te gaan handballen, maar wil je het eerst eens proberen? Geen probleem! Je kunt bij handbalvereniging Cometas in ieder geval 3x gratis meetrainen om eens te kijken of je het net zo’n leuke sport en vereniging vindt als wij. Neem dan z.s.m. contact op met één van de bestuursleden van Cometas of kom gewoon spontaan eens langs in sporthal Kalverdijkje 2 en meld je even bij de trainer/trainsters.

Wil je daarna (of misschien wel direct) lid worden van onze sportieve, ambitieuze en gezellige handbalvereniging Cometas! Dat kan! Vul het aanmeldformulier in en lever het in bij één van de bestuursleden.

Wil je jezelf afmelden als lid? Stuur dan je afmelding voor 1 Mei naar de ledenadministratie (ledenadministratie@cometas.nl).

Contributie 2017/2018

- Senioren € 34,45
- A-jeugd € 25,40
- B-jeugd € 22,30
- C-Jeugd € 19,25
- 11/12 jaar € 12,00
- 5 t/m 10 jaar € 10,00
- t/m 5 jaar € 7,50
- Trainingslid n.v.t. € 15,00
De contributie wordt in 10 maanden geïncasseerd.

Kledingfonds

Cometas heeft een kledingfonds. De eenmalige bijdrage per seizoen is € 15,- (voor alle spelende leden). Dit bedrag wordt aan het begin van het seizoen of bij aanmelding geïncasseerd.

Het verenigingsplan van de Handbalvereniging Cometas heeft tot doel de club in de komende jaren richting te geven. Het volledige plan is aan te vragen bij het bestuur.

Het beleid van Cometas is er op gericht om in Leeuwarden alle facetten van de handbalsport te kunnen aanbieden. Met de selectie-teams (heren en dames) wil Cometas graag op landelijk niveau tophandhandbal spelen. Maar naast deze prestatiesport bij de selectieteams is er bij onze handbalvereniging ook een belangrijke rol voor de jeugd en breedte/recreatiesport. Door de inzet van meerdere goed opgeleide jeugdtrainers en zeer keurige trainingsaccommodaties en –faciliteiten wordt er heel nadrukkelijk en intensief aandacht besteedt aan een verdere en brede doorontwikkeling van het jeugdhandbal in Leeuwarden. Maar ook voor de andere seniorenteams zijn er voldoende mogelijkheden om in een gezellige sfeer hun favoriete sport uit te kunnen oefenen.

Om deze doelen te bewerkstelligen is zowel organisatorisch als financieel het één en ander nodig. Het aantrekken van betrokken en enthousiaste sponsors is een hiervoor een absolute voorwaarde. Sponsoring van Cometas is een uitstekende manier om uw bedrijf goed te profileren.

Meer over sponsoring

Contactadres Handbalvereniging Cometas
Kastanjeleane 3
9051 SH Stiens
058-2571807
Email: secretaris@cometas.nl

Sporthal
Cometas speelt en traint in sportcomplex Kalverdijkje. Een modern sportcomplex met 2 sporthallen, een (overdekt) zwembad, een ruim opgezet sportcafé en goede parkeerfaciliteiten. In het Kalverdijkje zijn naast onze favoriete spelletje handbal ook vele andere sporten te bewonderen zoals basketbal, volleybal, zwemmen en vele bijzondere sportevenementen. Cometas maakt voornamelijk gebruik van de Egelantierhal (ingang vanaf de Egelantierstraat). Dit betreft zowel trainingen als wedstrijden.
Adres sportcentrum Kalverdijkje:
Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden