Comeetjes

comeetjes

De jongens en meiden van de Comeetjes hebben dit jaar weer laten zien wat handbal is, zowel op trainen als tijdens de mini toernooien lieten ze op een vrolijke en speelse manier het achterste van hun tong zien. Er is een geweldig team van trainers, begeleiders en hulpvaardige ouders die iedere keer weer met veel plezier de jeugd kennis laat maken met de handbalsport.

trainen

De jongste Comeetjes (3-5 jaar) 1 x per 14 dagen zaterdag van 9.30 – 10.15 uur (Rengershal – naast zwembad de Blauwe Golf- Fiswerderweg 3)
Oudere groep Comeetjes (5-10 jaar) wekelijks van zaterdag van 10.00 – 11.00 uur (Rengershal)

Kom vrijblijvend eens langs met uw zoon of dochter en maak kennis met een leuke en sportieve groep begeleiders en kinderen.

Handbalvereniging Cometas wil haar sport onder een breder publiek bekendmaken. En waar beter te beginnen dan de allerjongsten! De kinderen komen op een speelse manier in aanraking met balsport, leren samen te spelen en ook de motorische vaardigheden komen aan bod.

Meer info over onze Comeetjes op hun Facebookpagina

Is je kind, kleinkind, neefje, nichtje, buurmeisje, buurjochie nog op zoek naar een onwijs leuke sport? Waarin ze lekker hun ei kwijt kunnen, het gezellig is en daarnaast ook op een leuke en ongedwongen manier de motoriek verbeterd wordt? Kom dan eens op een zaterdagochtend met ons meetrainen! Ook kunnen wij vrijblijvend een gasttraining verzorgen op school.

Wilt u uw kind na een aantal proeftrainingen aanmelden, gebruik dan dit formulier.

comeetjes
Voor meer vragen, neem gerust via onderstaand formulier contact met ons op

Contactformulier