CLUB VAN 50

De CLUB VAN 50 is een initiatief om H.V. Cometas wat extra financiële steun te bieden. Voor een relatief klein bedrag van € 50,- steunt u de grootste handbalvereniging van Friesland en zorgt u mede daardoor ervoor dat we dat ook kunnen blijven. De CLUB VAN 50 is een voor onze handbalvereniging noodzakelijke extra geldbron, want alleen met contributiegelden redden we het als zaalsportvereniging in een (dure) gemeente als Leeuwarden niet meer. Het geld van CLUB VAN 50 is overigens niet specifiek bedoeld voor de selectie-teams, maar wordt met name ook gebruikt voor het jeugdhandbal binnen de vereniging.

Dat de CLUB VAN 50 succesvol is, blijkt wel uit de grote groep enthousiaste CLUB VAN 50 leden. Maar we kunnen zeker nog leden gebruiken. Mocht u nog mensen of bedrijven in uw omgeving weten, die Cometas een warm hart toedragen en die net als u bereid zijn om lid te worden van onze CLUB VAN 50, geeft u dit dan alstublieft door.

H.V. Cometas is u dan ook bijzonder dankbaar wanneer u lid zou willen worden van de CLUB VAN 50. Voor de één is dit een manier om de vereniging te sponsoren, voor de ander is het een manier om te laten zien dat men het handbal in Leeuwarden een warm hart toedraagt.

Heeft u interesse in de CLUB VAN 50 neem dan contact op via het contactformulier, elke bijdrage helpt

Met vriendelijke handbalgroet, Sponsorcommissie H.V. Cometas